On the last days of november

Jacka - Nelly.com / Hoodie - Wesc / T-shirt - Ginatricot / Smycken, diverse / Töjning - Crazyfactory
- Fotograf: Linnea Birr
 
Såhär gled jag runt igår, inklusive halsduk, vantar & mössa. Det var lite väl kallt för att jag egentligen skulle kunna ha denna jackan ute på vift, men tror ni man lyssnar på det när man ställer sig framför spegeln på morgonen & bestämmer sig vad man ska ha på sig? Nej. Men jag hoppas jag lär mig framöver. & jag är lite smått glad då jag fått i min nya töjning.

Det är några som frågade om jag kunde skriva om den. Haha, det finns inte så mycket att berätta. Men jag kan slänga ihop ett inlägg för dem som vill läsa. & ni som inte vill läsa om den kan ju scrolla förbi. Hihi.

Nu ligger jag i min säng, där jag tillbringat hela dagen, i ledighetens frihet. När förste man till att lämna sängen lämnade mig för att åka till skolan imorse så kom två till för att gosa lite. Vilket jag inte kunde motstå. Någonstans vid 4 somnade jag & hade världens powernap till klockan 8. Så vi får se vem som kommer vara vaken hela natten. Då kanske jag kan få lite jobb & skolarbete gjort. Åh vad jag vill ha jullov, nu. Men det vill vi alla, ellerhur?
 
Allmänt, Fotografi, Kläder, Me | | Kommentera |

Sa svensken till dansken.


Ett litet klipp från bryggan, dansken tycker jag ser mest dum ut. Alltså. Jag har inte så mycket att säga er mer än att idag stannar kvar på LBS ikväll då alla som går entreprenörskap ska visa sina företag. Så ska stanna här & mys lite. Men nu ska jag ut med Linnea & fotografera lite. Så ni kanske får se det resultatet sen, puss.
Allmänt | | Kommentera |

Jag väljer att vara lycklig

Ännu mer skejtbilder. Men visst tröttnar vi inte? Jag var ju där en gång till i måndags. Så jag har massa massa bilder. Helt underbart ju. Jag diggar denna skola mer & mer för varje gång jag sätter min fot i deras små lokaler. Helt underbara människor. Så nu har vi allt material till skoluppgiften. Nu ska bara jag & frugan kämpa med att klippa ihop allt, men vi har kommit en bit på vägen & det ser faktiskt väldigt lovande ut!

Jag är väldigt pepp för tillfället. Allt bara flyter på som rinnande vatten. Fotograferingar rullar in, jag håller på att klippa & klistra på en hemsida & ska även fixa in visitkort. Det går bra nu, det rullar på som det ska nu. & så mycket tack vare er som klickar in här även fast jag inte är den som publicerar så mycket som jag vill. Ni är så underbart bra. Mentala kramar till er.
Allmänt, Fotografi, Sport | | Kommentera |
Upp