It's not a walk in the park

Briana i sitt esse. 
 
I onsdagskväll tog jag mig in i ett regnande Malmö för att se min pojkvän spela med en massa andra band. Som vanligt visade dem vad de gick för trots den lilla publiken. Fler bilder kommer komma upp när jag & konserter. Åh vad jag ser fram emot livet. Jag vill verkligen inte missa något. Jag vet att det bara har börjat, men jag har sån otrolig iver. 
 
Ikväll ska jag tillbringa min kväll med min kära vän Jennie, vem vet vad för hyss vi kommer hitta på. Det återstår att se, man vet aldrig vad två blondiner kan göra i farten. MASSA PUSSAR TILL ER. 
Allmänt, Fotografi, Guldklimpar | | Kommentera |

Summerlove

Allmänt, Fotografi, Natur | | En kommentar |

Tramps like us, baby we were born to run.

Små ögonblick från en utav mitt livs bästa resor.
 
Jag är hemma & hel, eller det har jag varit i en vecka nu. Men jag har inte haft en lugn stund sen jag kom hem. Bland annat sett the LEGEND Bruce Springsteen i Köpenhamn & gråtit massa glädjetårar. För det är vad den mannen ger mig, åh, det värker i mitt hjärta av lycka av att få se honom. & jag tror inte jag kommer få uppleva något liknande medn någon annan. Tagit mitt pick & pack & spenderat min tid i ödemarken med min kära klass. En mycket speciell upplevelse. Men på sitt sätt underbar. Tältat med ett gosigt litet gäng som sedan blev en duo. Det slutade med att vi tog våra saker, vandrade hem till henne & sov där istället. ÅH GOSIS VAD JAG SAKNAT DIG. Finns inget bättre att hitta tillbaka till någon man tycker ås mycket om, tack för den natten min vän. Jag behövde verkligen det. 
 
Till resan då. Ville mest visa att jag lever. Vihar gjort allt möjligt vi inte borde ha gjort, saker vi borde gjort & saker vi inte ens visste att vi skulle göra. & ja, som ni kanske kan lista ut från bilderna har jag gaddat mig för första gången. Yes ni hörde rätt, en liten som ska symbolisera min kärlek till min familj, vänner, fotografin, resandet & alla saker jag tycker om. En symbol för att komma ihåg de saker jag älskar. Jag saknar allt redan. De sena nätterna tillsammans med härliga människor jag nyss träffat. Sjunga allsång på resturanger. Göra de mest spontana saker. Vandra hem mitt i natten för att ta ett stop för nattmat. Käka frukost in på eftermiddagen. Allt. Jag saknar allt. & funderar ni på att åka till Prag? Do it. Jag kommer alltid komma ihåg denna resan. Åh lyckorus. 
 
Allmänt, Guldklimpar | | Kommentera |
Upp