Alla möjliga olika kombos


Såhär ligger jag just nu, på det viset jag gör bäst. Nergosad i en förstor sparkdräkt i min säng bland förmycket täcken & kuddar (hur det nu kan bli förmycket av det)

Det var ett tag sen jag skrev från min telefon, lite ovant sådär. Men jag fick en såndär snilleblixt från klar himmel som jag ville dela med mig av! Nu lät det som att jag kommit på världens idé, så är inte riktigt fallet. Utan jag ville bara skriva av mig om något som slog mig nyss.

För någon dag sen så såg jag att jag råkat radera en utav mina sporifylistor (eller någon av de andra två jag delar konto med!!!!) Men hur som haver, detta kändes för mig som världens undergång. För det var en sån lista som alla har (& den hette så för övrig info) med massa blandad musik man samlat på sig genom åren, som man lägger till all slags musik hela tiden så fort man hittar en ny låt ungefär. Jag trodde hela mitt simpla tonårsliv va förstört och jag började leta efter all musik jag kunde tänka mig. & det senaste inlägget där jag skrev mina tankar för tillfället var ju ganska depp ellerhur? & när jag letat ett tag så inser jag att det var nog det bästa som kunde hänt. Lite nystart. Allt gammalt behövde rensas ut med nya godingar. Så som jag just nu behöver i verkliga livet. Detta är så underbart, jag har hittat så mycket bra musik som jag inte visste fanns att jag blir helt extas!!! (stavas det så?) Här ligger jag i min säng till världens skönaste melodier. Det kunde inte blivit bättre. 

Detta är nog det mest random inlägg jag någonsin haft genom alla bloggar jag haft, men jag var bara tvungen att få mig ur det! SÅ bra känns det, you feel me? Nu ska jag återgå till en bra bok & pepsi Max, något som är en underbar kombo det också. 

Övrigt? Jag gillar ordet kombo, verkligen.

Allmänt, Ord | | Kommentera |

Shine of the light

 
Igår när jag satt och pratade med en fin vän för några visdomsord så anmärkte jag hur fint det blev i hela rummet när solen höll på att gå ner. Så telefonen i ena handen och kameran i andra handen för ett försök på att få några bilder på detta, men inget ger det rättvisa, som vanligt. Men ett gott försök i alla fall. 
 
Idag fyller min kära mormor 65 år. Så det ska firas ikväll hemma hos henne med massa mys med släkten. Finns inget bättre, de är det bästa jag vet. Precis vad jag behöver just nu. 
Allmänt, Fotografi | | Kommentera |

Smoke on the water

Min kompanjon, Linnea fick agera modell för mig idag.
 
Vi fick testa på skolans nya grejer till produktfotografering, tills jag blev uttråkad och jag drog med Linnea med ut på vinden och bad henne agera halvnakenfis och modelera framför mig. Och jag är sådär hippedihappy över resultatet att jag var tvungen att visa alla jag suttit och redigerat ikväll. Älskar den gamla känslan över bilderna med ciggaretten och de höga byxorna tillsammans med det svartvita, mmmmm. Äntligen kom det tillbaka lite fotografglöd inom mig. 
 
En annan rej som fick mig liiite gladare denna dag var att vi idag körde på pizzamys med klassen och där efter kom våra barnasinnen fram och vi körde några omgångar kurragömma. Så nu sitter jag här hemma i min soffa och kollar på lite sitcomedy som aldrig slår fel. Helt okej tisdag alltså!
Allmänt, Fotografi, Porträtt, Skoluppgifter | | Kommentera |
Upp