18/a

Bild 1 / min utsikt från min säng - Bild 2 / marknadsfynd, 2 pund fattigare - Bild 3 / detaljbild på hotellet.

Ligger i min säng just nu & var bara tvungen att slänga in någon bild från min instagram. Ni kanske kan gissa var de är tagna? Om inte, scrolla ner. Ligger i min säng för att jag inte kunde hålla huvudet uppe när jag satt framför min laptop, men nu när jag väl ligger ner går jag på högvarv. Mina kugghjul måste gå baklänges eller något! Idag har i alla fall humöret legat på topp, mys på jobb, lönebesked, jag har skickat ut de sista studentinbjudningarna, jag har sökt jobb, kollat på lite olika alternativ var jag skulle kunna befinna mig i höst... & uppe på allt det så har jag en kvarts sovmorgon!!!! För mig är det guldvärt då jag märker en kolossal skillnad på att gå upp sex eller kvart över sex. Beautysleep om ni förstår vad jag menar... Nu ska jag vända mig i bingen & slå på en ljudbok. Ja fråga mig inte, det är den bästa medicinen för den som har svårt att sova. PUSSAR
Allmänt | | Kommentera |

Pepp

 
Blondinbella.se
 
Åh, jag vet inte. Jag har bara kollat på den här videon ett antal gånger för jag blev så himla lycklig. Man ska våga visa vem man är. För mig har alltid finnar varit något jobbigt. Har haft mycket från och till och har alltis skämts för jag inte haft den där perfekta hyn. Men belv så sporrad av det här, om Blondinbella som är väl ändå någon som kan defineras som en person som har lyckats kan skita i detta. Då kan jag väl också det? Detta var precis vad jag behövde, då jag senast igår satt hemma och granskade mig i speeln som alla andra kvällar och bara "fan, varför just jag? jag vill bara gå med en plastpåsa på huvudet." Men icke. Jag visar gärna upp min hy, för det är såhär jag ser ut. Håller ni inte med mig?
Allmänt, Guldklimpar, Ord | | Kommentera |

Long live life

Notting Hill, UK
 
Här gick jag förbi varje morgon. Hemma från London och jag kan säga er, det var aaaaaamazing! Så nu kan ni vara lite glada över att jag kommer sluta tjata om det. Men åh, jag lever fortfarande på den brittiska accenten och den maten. Tempot som sveptes över hela London och de röda bussarna som körde förbi. Jag är kär i en stad. Det är du London. jag vill strömma in alla bilder här men det får bli en annan dag, har precis föröskt ta tag i lite skolarbete efter att ha jobbat sen klockan två idag. Sökt lite jobb och kllat på lite volontärresor. Ååh, tror jag skulle kunna drömma för hela Kinas befolkning, gånger två. Ooch jag älskar det. 
 
Livet har känts ganska stressigt och (ganska mega mycket) ångest över allt och inget. Jag tar studenten om exakt 58 dagar och istället för att bli produktiv dör lite av den drivande människan i mig och jag bestämmer mig för att göra ingenting istället. Känner ni igen er? Jag har tapat lusten för att skriva upp mig för jobb och tappat kontakten med många som egentligen får mig att må bra. Men fick ett litet uppvaknande och det är däx att peppa och sluta deppa. Det här ska vara den bästa tiden i mitt liv, så jag ska göra den till det. 
 
Tillåt aldrig någon att säga att du inte duger, du är bäst, för att du är du. 
XOXO (tjejen som precis börjat kolla på Gossip Girl)
 
Allmänt, Fotografi, Ord | | Kommentera |
Upp