You're the reson I come home my love

 
 
Två bilder som Linnea tog på mig i tisdags. 
 
Hela dagen bestod utav fotograferingar, lite körande till malmö och sist skridskoåkning tillsammans med Linnea. Underbar tisdag för övrigt, vilken goding. Men idag är det torsdag. Inget speciellt tills jag kom hem och mina föräldrar berättar för mig att vi ska åka till London i April! Jag har så galet mycket att se fram emot detta året att det är helt magiskt. Studenten, John Mayer, Ron Pope, Stockholm, Balen, Ystad Saltsjöbad och nu London. Alla födelsadagar tillsammans kan inte slå detta! 
 
Nu sitter jag och försöker få ihop lite skolarbete. Men det är svårt när man är så uppe i varv. Åh, saker och ting kan inte bli bättre. Ren och skär lycka. Imorgon ska jag först käka middag med mina vänner och så ska vi ut i Malmö efteråt med fler kompisar. Ännu ett guldkorn. Ni får ha en fin torsdag och om inget annat får ni även ha en fin helg. MASSA PUSSAR. 
 
 
Allmänt, Fotografi, Me | | Kommentera |

wildfire tourJag vill nästan påstå att jag är världens lyckligaste tjej. Nu känner jag mig som en papegoja då jag nästan skrivit detta överallt utom här. Men detta är mitt eget krypin & här får jag säga det hur mänga gånger jag vill: Jag ska se John Mayer!!!!! Linnea & jag ska den 17 juni ta oss till tivoli i Köpenhamn för att se honom. Det kan inte bli mer perfekt. Som vissa kanske vet har han betytt väldigt mycket för mig och därför är detta något extra. 

Jag faller fritt, men jag gör det gärna sålänge jag gör det tillsammans med dig.
Allmänt | | Kommentera |

White details
Lite nytt hos mig.

Skorna är som ni vet menade att ha till balen, världens finaste om ni frågar mig. Anslagstavlan fick jag av min mamma i torsdags. Hur fin är inte den? Senare på eftermiddagen igår bestämde jag & mamma oss för att kolla in Malmös secondhand. Slutade med att jag kom hem med ett nytt soffbord, lite prydnadsprylar & en soffa. Allt för under 200 kr. Soffan ska användas till annat syfte innan jag får hem den till mig. Jag älskar att inreda, framförallt med gammalt & nytt tillsammans. Önskar jag hade en egen lägenhet. Den drömmen ligger lite längre bort, men en dag. ÅÅÅH. Får nöja mig med mitt rum för tillfället. Som ändå är ganska stort så man ska väl inte klaga... 

Ikväll slår jag & min fina vän Sofie klackarna i taket för en 20 års fest. Just nu är jag inte jättepepp med tanke på kylan. Men det kommer så fort man får göra sig iordning med lite musik. Det brukar funka för mig. Hoppas ni får en prima lördag. XOXO 
Allmänt, Nytt | | Kommentera |
Upp