EuphoriaBilder från i Tisdags, København.

Åh. Jag trodde att jag kännt lycka tidigare, men denna kväll var euphorisk! Jag & min vapendragare kom fram till Köpenhamn vid tre. Strosade runt på Ströget & satte oss på en irländsk pub. Senare insåg vi att vi hade världens tillfälle att åka karuseller! (Vi skulle ju till tivoli, men det hade faktiskt inte slagit oss tidigare) Så spontant köpte vi åkband & plötsligt va vi som barn igen. Mot kvällen såg vi the man. Min kära John Mayer. Som jag har längtat. Det var en helt fantastisk kväll. Lyckoruset är fortfarande kvar. Något som är näst intill lika underbart är att på onsdag drar jag iväg på Bråvallafestivalen. Ett helt år sen sist & jag är så taggad. 

Föröveigt var det ju midsommar igår & vi va hos min kusins pojkvän först & sen drog vi vidare ut på bonnafest. Snaps i stora lass & underbart god mat. Jag hade en bra kväll & hoppas ni hade det också. Som ni hör är livet ganska bra. Puss på er
Allmänt | | Kommentera |

Freedom

En bild från den lyckligaste dagen i mitt liv. Hemkommen från bravaderna inne i Lund, sittandes i en vit Cadillac.
 
Mina kära vänner. Nu är det över. För första gången på länge kan jag börja slappna av. Samtidigt som jag har så mycket ångest kan jag inte vänta på att livet ska börja. Jag börjar idag med att jobba. Och imorgon kommer den dagen jag också längtat efter väldigt länge. Jag ska få se John Mayer live och livet kunde helt enkelt inte vara bättre. Får gåshud bara jag tänker på det. Slänger in fler bilder, i promise. Men en annan dag, PUSS. 
 
Allmänt, Fotografi, Guldklimpar, Me | | Kommentera |

2/j

Pic 1 & 3 / blommor som nu pryder mitt rum sen min födelsedag. - 2 / min födelsedags present till mig själv, tatuering nr 5. 

Stress & stormblandad förtjusning består den här veckan av. På två dagar ska jag plugga mer än jag gjort på hela terminen (ironi, med en gnutta allvar). Men sen, sen är det över! Sen är jag KLAR. Då väntar bara studentveckan & studenten. 

Igår va jag på hand & hjärta i Lund där Salai fick göra min 5:e tatuering & den tredje hon gör på mig. Jag gör fortfarande bara saker som är sådär pytte & knappt syns. Men en dag ska jag göra något av hennes större verk. För satan i gatan vad den tjejen är duktig. Kan varmt rekommendera henne, världens service har de också. Nej nu ska jag göra mig redo för provet jag har om en timme. Bye fellows

Allmänt | | Kommentera |
Upp