You're amazing, just the way you are

Bild på Linnea till ett skolprojekt. 
 
Jag försöker gå runt och intala mig själv det som står i rubriken idag. Idag är en sån dag då det känns som om allting går emot en. Jag gråter, jag skrattar, jag gråter lite till... Ingenting fungerar. Jag vill verkligen bara lägga mig ner och sova och hoppas på att allting är bra när jag vaknar. Men jag skulle aldrig kunna sova med den här huvudvärken, och jag får huvudvärk av att jag gråter och tårarna har inte slutat komma än. Jag var precis ovanför molnen så lycklig jag var och nu är jag nere under vattenytan, så man kan säga att jag har tagit vatten över huvudet. Jag vet liksom inte i vilka trådar jag ska dra i för att det ska bli bra. Var ska jag börja? Känner mig ensamast i världen precis just nu. Mina fina bästavänner befinner sig inte ens i Sverige för tillfället så ja, jag känner mig ganska ensam. Inte ens mina föräldrar är i Sverige. Precis just idag, när jag minst av allt vill vara ensam. 
 
Jag ska börja göra någonting. Jag ska klara av detta. Jag vill, jag kan, jag ska. För jag är bra, och jag vägrar låta någon annan säga något annat. 
 
Förlåt för ett så ledsamt inlägg, vi alla behöver få ut känslor ibland. 
Allmänt | | Kommentera |

All of me loves all of you

 
 
 
 
 
Bilder från London.
 
Ligger helt utslagen i min säng efter en dag som bestått av evigt pluggande, tråkigheter & jobb. Ligger & är lite nervös inför morgondagen då det är första dagen på mitt nya jobb. Yes, denna tjej har nu två jobb & går i skolan samtidigt. Tur att ett av dem inte varar så länge till. Jag borde ha sovit för längesen med tanke på att jag ska upp halv fem men av någon anlednign får jag alltid svårt att sova när jag som mest behöver det. 
 
Har även agerat spontant & bokat in en tattuerings tid på måndag. Vad jag gjort får ni se när den läkt. Eller kanske innan, jag har inte bestämt mig än. Dagarna u i veckan kommer bestå av ännu mer plugg & jobb. Sen fyller jag 19 år på söndag, hurra för denna meningslösa ålder. Ett allt för tråkigt liv & just nu väljer jag att skriva till er. Jag måste vara århundradets sämsta bloggare. Måste nog komma på ett nytt ord för mig själv än bloggare. Men nu ska jag i alla fall försöka få 3 timmars sömn. Puss
 
Allmänt | | Kommentera |

En bal på slottet

 
 
 
 
 
 
 
Balen 16/5 på Grand Hotel. 
 
Äntligen va det min tur att få känna mig som en prinssesa. Frisören (aka världens bästa kusin) vid 11 och sen hem där familj var för att hjälpa till och se mig innan jag skulle åka iväg. Måste också tilläga att fixa mina bröst till denna klänningen tog 45 minuter och alla hemma hos mig var involverade. Då ville jag lägga mig ner och gråta, nu skrattar jag bara och tänker hur underbar dagen var. Mamma körde mig och min kavaljer till linneas baldejt där vänner väntade och så förfestade vi tillsammans. Sen vandrade vi ner tilll Grand Hotel för mingel och ännu mer foton. Kvällen bjöd på massor med dans, skratt och god mat såklart. En kväll jag kommer minnas länge. Nu börjar skolan runda av & dagarna till studenten sjunger avsevärt. Stormblandad förtjusning så att säga.
 
Denna helgen har jag även dansat så fötterna brunnit. Det vankades dansbandsgala i Veberöd och självklart skulle alla Veberödsbor närvara. Det var helt galet. Fick se gamla som nya ansikten, sjöng tills rösten inte orkade mer längre, ätit melle i fulla lass och dansat hem i regnet. Tack alla underbara för denna helg. Nu ska jag krypa till kojs & gosa till lite gossip girl. Soooo girly, nightyyy!
Allmänt, Fotografi, Guldklimpar | | Kommentera |
Upp