Tankspridd

 
Det var vår i Sverige sa dem. Nä, det har snöat utanför mitt fönster hela dagen. Hade jag fått bestämma hade jag fortfarande varit här & beställt Pad Thai. 
 
Men jag ska inte klaga, om 26 dagar flyttar jag. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag fått jobberbjudande. & nu är det officiellt att jag sticker & vet inte när jag kommer tillbaka. Jag är så exalterad så jag vet inte var jag ska ta vägen. Som jag även skrev i något inlägg längre ner innan jag åkte så va det inte världens bästa start på året. Jag & Sebastian valde att gå skilda vägar & just nu känns det som att det var ett klokt beslut. Vi skildes åt som vänner & det glädjer mig verkligen. 
 
& senaste året måste jag säga att det har varit precis som att all inspiration försvann ur mig. Mitt största fokus var att klara skolan & sen har jag bara jobbat. Inte gjort något för att sätta upp mål, för att klara det jag faktiskt vill göra. Det jag vill bli. Inte ens för att jag vet vad jag vill bli när jag blir stor. Men jag vet i alla fall i vilket ände jag ska börja. Mitt största intresse, Media. 
 
Men som ni alla vet så är media otroligt stort. Men jag har börjat snubbla in på själva eventbiten & det skulle nog kunna passa mig. Jag lyssnade på den otroligt inspirationsrika podden med Hanna & Ellinor - Måndagspepp & trots att de egentliogen inte kom fram till något blev jag bara glad av att höra att trots att de faktiskt har kommit långt för att vara lika gamla som jag så har de också samma framtidsångest som jag. Jag tror bara att det hör till denna ålder. För att alla andra vill att man ska ha hela livet uträknat. Men jag har nog själv kommit fram till att ta ett år i taget, & sätta upp mål för det året. Som är realistiska, som jag faktiskt kan klara av så jag känner mig bra. 
 
Hela kvällen har jag bara suttit ner & kollat på saker som inspirerat mig & undrat varför jag inte gör detta oftare? Istället för att gräva ner mig & inbilla mig själv att det kommer aldrig bli något av mig? Men jag vet att jag kan, om jag bara gör något åt det. För jag kom i all frustration idag till min mamma. & min mamma & jag är väldigt olika på det sättet. Jag är den typen som får panik & blir helt hysterisk. Medans min mamma ryckwer på axlarna & säger: "men gör det bara": & alltid: "vad är det värsta som kan hända"? & inser att det värsta som kan hända om jag bara gör som jag vill, är inte så farligt. 
 
Men tillbaka, jag ska få börja om på ruta ett i ett annat land & komma bort här ifrån ett tag. & jag ska fokusera på det för det har varit en av mina drömmar att göra något sånt här. & jag måste ta åt mig det att jag är bra för att jag faktiskt gör det här. Klarar av ett delmål skulle man kunna säga. & det är en bit på vägen. 
 
Ett annat mål jag har är att försöka komma i säng i tid, så det ska jag göra. Jag ska börja blogga mer för jag älskar det så fruktansvärt mycket & det inspirerar mig något otroligt. Jag ska börja fotografera allt mer i min vardag. Iphone 6 har ju faktiskt inte en helt dum kamera. Jag vill börja läsa mer. Alla de där små grejerna som jag vet gör mig till den jag är. 
 
& med det säger jag godnatt. 
Allmänt | |
Upp