The big day


Photo - tumblr.

Sitter uppe & försöker hålla mig vaken i alla fall en timme till. Allt för jag ska kunna sova på planet mellan London & Hong Kong imorgon. Ah, jag hatar egentligen att flyga. Mest för att det är så fruktansvärt tråkigt. Men min kärlek till att resa överväger. Jag är så pepp, så galet glad & förväntansfull att jag nästan spricker. Åh vad jag behöver detta. Nu. Jag behöver verkligen komma bort. Känns som jag alltid säger det. Men nu tror jag att jag behöver det mer än någonsin. 

Nästa gång vi hörs är det från andra sidan jordklotet. SEE U SOON
Allmänt | | Kommentera |

Pattern

Tankspridda nätter ledde till kladd i stora lass. 
 
Ungefär som teckningen har min helg varit. Jag vill inte ens dra upp vad som hänt, förstår inte ens varför jag lägger fram något om det överhuvuidtaget. Men, jag säger bara såhär. Mitt nya liv börjar nu, inte som jag tänkt mig kanske men det behöver inte betyda att allt är negativt. 2015 ska bli mitt år, jag ska börja tänka mer på mig själv i första hand. Ni får nog veta i sin om tid. Men inte nu. Nu vill jag bara blicka framåt så kanske detta kommer upp någon dag. 
 
Just nu tappade jag bort mig själv lite i packningen.. Jag har aldrig varit borta såhär länge & jag vill ha med mig allt trots att jag vet om att jag kommer vilja handla där nere. Ah, så mycket som jag vill resa så måste jag lära mig att packa. Snart kommer Lindah hit & ger mig lite hjälp. 
Allmänt | | Kommentera |

My birdy

Min senaste tatuering, min svala.
 
Precis innan Sebastian åkte till Spanien var jag med min kollega när hon skulle tatuera sig, blev så sugen & han hade en lucka dagen efter så jag spontanbokade det. Svalan har jag tänkt på länge men eftersom jag har varit på en tight budget så har inte direkt en tatuering stått på inköpslistan. Men här kunde jag inte låta bli.
 
Jag gjorde den hos Andreas på Tattooworld i Höör. Han är nog den bästa tatueraren jag varit hos & jag kommer definitivt boka in framtida tatueringar där! Han är så duktig, lyssnar & är fruktansvärt snabb. Jag vet när han var klar bara stirrade jag på honom & bara: Redan?! Lindah & Monica hade suttit där en liten stund sen gick de bara in för att brygga kaffe & när de kom tillbaka var de lika chockade som jag. & jag älskar den, jag kan inte vara mer nöjd. Den här har ingen speciellt djup mening, den symboliserar det stadiet jag är i livet nu. Där jag måste ut & testa mina egna vingar. Klyschigt men sant. 
 
Idag har jag försovit mig igen & har en del jag ska hinna med innan jobb. så nu måste jag sluta sitta här så får ni ha en underbart fin tisdag. <3
Allmänt, Me | | Kommentera |
Upp